Medarbejdere_

Hos Holm møder du erfarne rådgivere og yngre kræfter med erfaring fra private virksomheder, politiske organisationer, offentlige myndigheder og førende kommunikationsbureauer.

Vi har baggrund i bl.a.  Medievidenskab, HA, Historie og Journalistik, og mange af os dyrker også vores interesse for politik og kommunikation uden for arbejdet. Fx i bestyrelser, interesseorganisationer og politiske partier.

Fælles for os er, at vi er nysgerrige, resultatorienterede og fulde af gode ideer.

På baggrund af vores forskellige kompetencer sammensætter vi altid det team, der passer bedst til vores kunders behov.

Grønningen

Morten Holm

Adm. Direktør

+
Morten Holm
Adm. Direktør
+45 40 79 23 33

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs.

Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti, og han sidder i bestyrelsen for bl.a. CEPOS, Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Rebecca Agerley Bang

Projektkoordinator

+
Rebecca Agerley Bang
Projektkoordinator
+45 33 93 23 33

Beskrivelse kommer snart.

Jeppe Bentzen

Studentermedhjælper

+
Jeppe Bentzen
Studentermedhjælper
+45 28 11 01 64

Jeppe er studentermedhjælper og hjælper bl.a. med tekstarbejde, idéudvikling og research. Han har en fortid som iværksætter, som projektkoordinator hos mediehuset Altinget og som kommunikationsrådgiver hos SF. Jeppe studerer på bacheloruddannelsen i Retorik ved Københavns Universitet.

Malene Laustsen Blædel

Konsulent

+
Malene Laustsen Blædel
Konsulent
+45 29 78 42 75

Malene rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation og PR inden for primært livsstil og healthcare. Malene er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.

Hun har tidligere arbejdet med strategisk kommunikation og PR som kommunikationskonsulent i Dreyer+Kvetny og i medicinalvirksomheden Meda A/S.

Søren Frederiksen

CFO

+
Søren Frederiksen
CFO
+45 25 35 15 58

Søren er vores CFO og økonomiansvarlige og sørger for, at vores fakturaer og løn bliver betalt til tiden. Søren er uddannet revisor og HD(R) og har 40 års erfaring med økonomistyring fra den kreative branche.

Christian Skov Hansen

Projektleder

+
Christian Skov Hansen
Projektleder
+45 21 71 95 86

Christian er projektleder og hjælper os med PR for vores it- og consumer-kunder.

Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

Mads Keilberg Johansen

Digital Chef

+
Mads Keilberg Johansen
Digital Chef
+45 24 60 88 85

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher.

Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under det seneste folketingsvalg og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Emil Søndergaard Larsen

Studentermedhjælper

+
Emil Søndergaard Larsen
Studentermedhjælper
+45 81 77 18 67

Emil er studentermedhjælper og hjælper os med vores livsstils- og it-kunder, hvor han især arbejder med pressekontakt og projektkoordinering. Emil er p.t. i gang med sit bachelorstudie i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så har han erfaring fra bl.a. sin stilling som student hos konsulentvirksomheden Human Univerz. Emil er desuden redaktør på sit eget online film- og spilmedie.

Zara Liljekvist

CFO

+
Zara Liljekvist
CFO
+45 33 93 23 33

Zara er ansvarlig for vores regnskab og økonomi. Hun er uddannet revisor og har 15 års erfaring inden for revision – de seneste 7 år som økonomichef i konsulentbranchen hos Atcore.

Christian Top Marchant

Seniorkonsulent

+
Christian Top Marchant
Seniorkonsulent
+45 29 43 12 38

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation.

Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Magnus Mynderup-Bjørnshave

Grafiker

+
Magnus Mynderup-Bjørnshave
Grafiker

Magnus hjælper os med alle former for grafiske opgaver, fra Facebook-grafik til layout af pjecer og billedredigering.

Magnus studerer på bacheloruddannelsen i Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalistskole, hvor han læser til Art Director og Konceptudvikler. Han har tidligere været ansat som kreativ ansvarlig for festivalen Distortion i deres sponsor- og event-afdeling.

Esben Berg Nielsen

Konsulent

+
Esben Berg Nielsen
Konsulent
+45 26 36 81 22

Esben er konsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder.

Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Mette Nord

Projektleder

+
Mette Nord
Projektleder
+45 81 88 24 48

Mette hjælper med koordinering af events og PR og rådgivningen af vores kunder inden for særligt Public Affairs.  Mette er i gang med sin kandidat i Medieledelse på Aalborg Universitet i København og har en BA i Medieproduktion og -Ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Derudover er Mette politisk aktiv i Det Radikale Venstre, senest som kampagneleder for Zenia Stampe under Folketingsvalget 2015.

Mette er p.t. på barselsorlov.

Camilla Balsemão Olsen

Receptionist

+
Camilla Balsemão Olsen
Receptionist
+45 33 93 23 33

Camilla er vores receptionist og administrative koordinator, der fungerer som kontaktperson for leverandører og hjælper vores konsulenter med alle former for praktiske koordineringsopgaver samt oversættelser.

Camilla har flere års erfaring som receptionist og arbejder desuden som freelance-oversætter i dansk-portugisisk for Dansk Industri.

Mathias Holm Pedersen

Partner & Seniorkonsulent

+
Mathias Holm Pedersen
Partner & Seniorkonsulent
+45 22 93 77 30

Mathias er ansvarlig for vores Digital & Social-afdeling og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, kampagner og digitale medier inden for primært tech, healthcare og livsstil.

Mathias er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i politisk kommunikation, og har som del af sin uddannelse studeret på University of East London og været på Den Danske Ambassade i Washington DC. Han har været ansat i Holm siden 2011 og har ved siden af undervist i Politisk Journalistik på Statskundskab ved Københavns Universitet.

Anne Aarhus Wildenschild

Praktikant

+
Anne Aarhus Wildenschild
Praktikant
+45 81 77 18 67

Anne er praktikant hos Holm Kommunikation og hjælper med bl.a. tekstproduktion, rapportering, eventplanlægning og research inden for virksomheds- og markedskommunikation.

Anne har tidligere været i praktik hos kommunikationsbureauet Geelmuyden.Kiese og arbejdet med PR for en start-up-virksomhed. Hun studerer på bacheloruddannelsen i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er netop hjemvendt fra et semester i London, hvor hun studerede Public Relations på University of the Arts London.

Bruxelles

Jan Store

CEO, Ambassadør

+
Jan Store
CEO, Ambassadør
+32 478 941 198

Lotta Nymann-Lindegren

Rådgiver

+
Lotta Nymann-Lindegren
Rådgiver
+45 33 93 23 33

Matti Rantanen

Rådgiver

+
Matti Rantanen
Rådgiver
+32 479 98 01 38