Medarbejdere_

Hos Holm møder du erfarne rådgivere og yngre kræfter med erfaring fra private virksomheder, politiske organisationer, offentlige myndigheder og førende kommunikationsbureauer.

Vi har baggrund i bl.a.  Medievidenskab, HA, Historie og Journalistik, og mange af os dyrker også vores interesse for politik og kommunikation uden for arbejdet. Fx i bestyrelser, interesseorganisationer og politiske partier.

Fælles for os er, at vi er nysgerrige, resultatorienterede og fulde af gode ideer.

På baggrund af vores forskellige kompetencer sammensætter vi altid det team, der passer bedst til vores kunders behov.

Grønningen

Morten Holm

Adm. Direktør

+
Morten Holm
Adm. Direktør
+45 40 79 23 33

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs.

Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti, og han sidder i bestyrelsen for bl.a. CEPOS, Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Rebecca Agerley Bang

Projektkoordinator & Piccoline

+
Rebecca Agerley Bang
Projektkoordinator & Piccoline
+45 33 93 23 33

Beskrivelse kommer snart.

Jeppe Bentzen

Projektassistent

+
Jeppe Bentzen
Projektassistent
+45 28 11 01 64

Jeppe er projektassistent og hjælper bl.a. med tekstarbejde, idéudvikling og research. Han har en fortid som iværksætter, som projektkoordinator hos mediehuset Altinget og som kommunikationsrådgiver hos SF. Jeppe studerer på bacheloruddannelsen i Retorik ved Københavns Universitet.

Christian Skov Hansen

Konsulent

+
Christian Skov Hansen
Konsulent
+45 21 71 95 86
Christian er konsulent med fokus på it- og consumer-kunder samt public affairs.
Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og han har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

Mads Keilberg Johansen

Digital Chef

+
Mads Keilberg Johansen
Digital Chef
+45 24 60 88 85

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher.

Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under det seneste folketingsvalg og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Emil Søndergaard Larsen

Projektassistent

+
Emil Søndergaard Larsen
Projektassistent
+45 81 77 18 67

Emil er projektassistent og hjælper os med vores livsstils- og it-kunder, hvor han især arbejder med pressekontakt og projektkoordinering. Emil er p.t. i gang med sit bachelorstudie i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så har han erfaring fra bl.a. sin stilling som student hos konsulentvirksomheden Human Univerz. Emil er desuden redaktør på sit eget online film- og spilmedie.

Zara Liljekvist

CFO

+
Zara Liljekvist
CFO
+45 33 93 23 33

Zara er ansvarlig for vores regnskab og økonomi. Hun er uddannet revisor og har 15 års erfaring inden for revision – de seneste 7 år som økonomichef i konsulentbranchen hos Atcore.

Christian Top Marchant

Seniorkonsulent

+
Christian Top Marchant
Seniorkonsulent
+45 29 43 12 38

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation.

Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Magnus Mynderup-Bjørnshave

Art Director & Konceptudvikler

+
Magnus Mynderup-Bjørnshave
Art Director & Konceptudvikler

Magnus er en af vores kreative konsulenter og hjælper os med konceptudvikling og alle former for grafiske opgaver, fra Facebook-grafik til layout af pjecer og billedredigering.

Magnus studerer på bacheloruddannelsen i Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalistskole, hvor han læser til Art Director og Konceptudvikler. Han har tidligere været ansat som kreativ ansvarlig for festivalen Distortion i deres sponsor- og event-afdeling.

Esben Berg Nielsen

Konsulent

+
Esben Berg Nielsen
Konsulent
+45 26 36 81 22

Esben er konsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder.

Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Mathias Holm Pedersen

Partner & Seniorkonsulent

+
Mathias Holm Pedersen
Partner & Seniorkonsulent
+45 22 93 77 30

Mathias er ansvarlig for vores Digital & Social-afdeling og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, kampagner og digitale medier inden for primært tech, healthcare og livsstil.

Mathias er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i politisk kommunikation, og har som del af sin uddannelse studeret på University of East London og været på Den Danske Ambassade i Washington DC. Han har været ansat i Holm siden 2011 og har ved siden af undervist i Politisk Journalistik på Statskundskab ved Københavns Universitet.

Anne Aarhus Wildenschild

Projektassistent

+
Anne Aarhus Wildenschild
Projektassistent
+45 81 77 18 67

Anne er projektassistent hos Holm Kommunikation og hjælper med bl.a. tekstproduktion, rapportering, eventplanlægning og research inden for virksomheds- og markedskommunikation.

Anne har tidligere været i praktik hos kommunikationsbureauet Geelmuyden.Kiese og arbejdet med PR for en start-up-virksomhed. Hun studerer på bacheloruddannelsen i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er netop hjemvendt fra et semester i London, hvor hun studerede Public Relations på University of the Arts London.

Christopher Trunk Black

Associeret partner

+
Christopher Trunk Black
Associeret partner
+45 53 62 14 44

Christopher er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og startede sin karriere som
Management Konsulent for PwC. Han boede derefter i en længere årrække i Bruxelles, hvor han
bl.a. arbejdede for EU samt for Pharma-industrien som EU lobbyist. Han har efterfølgende
arbejdet med PR-rådgivning for virksomheder indenfor Tech hos kommunikationsbureauet
Text100 samt været ansvarlig for alt global kommunikation hos HealthTech virksomheden
CareCom.

Jacob Benjovitz

Art Director & Konceptudvikler

+
Jacob Benjovitz
Art Director & Konceptudvikler
+45 29 61 11 50

Jacob er en del af vores kreative team, der hjælper os med alle former for kreative koncepter og grafiske opgaver, fra større kampagneidentiteter til social medie-grafikker, layout af pjecer og billedredigering.

Jacob studerer Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalistskole, hvor han læser til Art Director og Konceptudvikler.

Lotte Sievers

Konsulent

+
Lotte Sievers
Konsulent
+45 23 63 29 28

Lotte er konsulent og arbejder med PR og virksomhedskommunikation for en række af vores kunder.

Lotte er cand.comm. fra Aalborg Universitet og har desuden en bachelor i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet. Tidligere har hun blandt andet arbejdet med presse og kommunikation i interesseorganisationen Lederne og ved kommunikationsbureauet Radius.

Sofie Dalgaard

Konsulent

+
Sofie Dalgaard
Konsulent

Sofie er konsulent med fokus på Public Affairs. Hun er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har herudover en bachelor i medievidenskab samt en MSc i International Politik fra London School of Economics.

Sofie kommer fra en stilling som Presserådgiver hos Dansk Industri. Tidligere har hun arbejdet med policy og kommunikation i hhv. Skatteministeriet og Ulveman & Partners.

Sofie har som led i sine studier været på Den Danske Ambassade i Washington D.C., Handelskonsulatet i Chicago og som journalist på Radio24syv.

Amalie Aggerholm

Projektassistent

+
Amalie Aggerholm
Projektassistent
+45 33 93 23 33

Amalie er praktikant og hjælper til med at bistå det daglige kommunikationsarbejde for vores kunder.

Amalie læser lige nu sin kandidat i statskundskab på Københavns Universitet. Hun kommer direkte fra et praktikophold hos Socialdemokratiet i Bruxelles. I sin fritid sidder hun med i bestyrelsen for Frit Forum Odense.

Bruxelles

Jan Store

CEO, Ambassadør

+
Jan Store
CEO, Ambassadør
+32 478 941 198

Lotta Nymann-Lindegren

Rådgiver

+
Lotta Nymann-Lindegren
Rådgiver
+45 33 93 23 33

Lotta er public affairs-rådgiver med speciale i EU. Lotta bistår med alle EU-relaterede opgaver som EU-beslutningstagning, analyse, rådgivning, market access og public affairs.

Lotta kommer senest fra en stilling som rådgiver hos Finlands Faste Repræsentation til EU, hvor hun var ansvarlig for spørgsmål vedrørende Brexit-forhandlingerne og EU’s institutioner. Hun har også arbejdet på statsministerens EU-sekretariat i Helsinki, i det finske Udenrigsministerium og på Finlands ambassader i Berlin og København.

Matti Rantanen

Rådgiver

+
Matti Rantanen
Rådgiver
+32 479 98 01 38