Medarbejdere_

Hos Holm møder du erfarne rådgivere og yngre kræfter med erfaring fra private virksomheder, politiske organisationer, offentlige myndigheder og førende kommunikationsbureauer.

Vi har baggrund i bl.a.  Medievidenskab, HA, Historie og Journalistik, og mange af os dyrker også vores interesse for politik og kommunikation uden for arbejdet. Fx i bestyrelser, interesseorganisationer og politiske partier.

Fælles for os er, at vi er nysgerrige, resultatorienterede og fulde af gode ideer.

På baggrund af vores forskellige kompetencer sammensætter vi altid det team, der passer bedst til vores kunders behov.

Grønningen

Morten Holm

Adm. Direktør

+
Morten Holm
Adm. Direktør
+45 40 79 23 33

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs.

Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti, og han sidder i bestyrelsen for bl.a. CEPOS, Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Malene Laustsen Blædel

Konsulent

+
Malene Laustsen Blædel
Konsulent
+45 29 78 42 75

Malene rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation og PR inden for primært livsstil og healthcare. Malene er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.

Hun har tidligere arbejdet med strategisk kommunikation og PR som kommunikationskonsulent i Dreyer+Kvetny og i medicinalvirksomheden Meda A/S.

Holm Kommunikation

Amalie Butze-Ruhnenstierne

Konsulent

+
Amalie Butze-Ruhnenstierne
Konsulent
+45 25 34 03 91

Amalie rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, events og PR inden for tech, livsstil og turisme.

Amalie er uddannet cand.merc.comm. fra Copenhagen Business School med en BA i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation fra samme sted. Hun har været ansat i Holm siden 2012, og har tidligere haft studiejob i Dansk Erhverv og været praktikant på Det Danske Generalkonsulat i New York.

Ditte Haugaard Clausen

Partner & Seniorkonsulent

+
Ditte Haugaard Clausen
Partner & Seniorkonsulent
+45 28 78 15 72

Ditte er ansvarlig for Holms Sundhedsafdeling og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, PR og kampagner inden for primært disse områder.

Ditte er uddannet cand.mag. i Dansk og Medievidenskab fra Københavns Universitet. Hun har været ansat i Holm siden 2007 og har inden da arbejdet i bl.a. FOA’s uddannelsesafdeling.

Søren Frederiksen

CFO

+
Søren Frederiksen
CFO
+45 25 35 15 58

Søren er vores CFO og økonomiansvarlige og sørger for, at vores fakturaer og løn bliver betalt til tiden. Søren er uddannet revisor og HD(R) og har 40 års erfaring med økonomistyring fra den kreative branche.

Christian Skov Hansen

Projektleder

+
Christian Skov Hansen
Projektleder
+45 21 71 95 86

Christian er projektleder og hjælper os med PR for vores it- og consumer-kunder.

Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

Mads Keilberg Johansen

Digital Chef

+
Mads Keilberg Johansen
Digital Chef
+45 24 60 88 85

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher.

Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under det seneste folketingsvalg og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Emil Søndergaard Larsen

Praktikant

+
Emil Søndergaard Larsen
Praktikant
+45 81 77 18 67

Emil er praktikant og hjælper os med vores livsstils- og it-kunder, hvor han især arbejder med pressekontakt og projektkoordinering. Emil er p.t. i gang med sit bachelorstudie i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så har han erfaring fra bl.a. sin stilling som student hos konsulentvirksomheden Human Univerz. Emil er desuden redaktør på sit eget online film- og spilmedie.

Christian Top Marchant

Seniorkonsulent

+
Christian Top Marchant
Seniorkonsulent
+45 29 43 12 38

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation.

Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Magnus Mynderup-Bjørnshave

Grafiker

+
Magnus Mynderup-Bjørnshave
Grafiker

Magnus hjælper os med alle former for grafiske opgaver, fra Facebook-grafik til layout af pjecer og billedredigering.

Magnus studerer på bacheloruddannelsen i Kreativ Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalistskole, hvor han læser til Art Director og Konceptudvikler. Han har tidligere været ansat som kreativ ansvarlig for festivalen Distortion i deres sponsor- og event-afdeling.

Esben Berg Nielsen

Konsulent

+
Esben Berg Nielsen
Konsulent
+45 26 36 81 22

Esben er konsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder.

Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Ida Brixtofte Nielsen

Konsulent

+
Ida Brixtofte Nielsen
Konsulent
+45 50 60 14 69

Ida rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, PR og digitale medier inden for primært it og consumer tech. Ida er uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Hun har tidligere arbejdet med PR og Corporate Communications som kommunikationskonsulent hos Telenor og har haft studiejob hos Radius Kommunikation og været praktikant på Den Danske Ambassade i Washington D.C.

Mette Nord

Projektleder

+
Mette Nord
Projektleder
+45 61 62 40 81

Mette hjælper med koordinering af events og PR og rådgivningen af vores kunder inden for særligt Public Affairs.  Mette er i gang med sin kandidat i Medieledelse på Aalborg Universitet i København og har en BA i Medieproduktion og -Ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Derudover er Mette politisk aktiv i Det Radikale Venstre, senest som kampagneleder for Zenia Stampe under Folketingsvalget 2015.

Mette er p.t. på barselsorlov.

Camilla Balsemão Olsen

Receptionist

+
Camilla Balsemão Olsen
Receptionist
+45 33 93 23 33

Camilla er vores receptionist og administrative koordinator, der fungerer som kontaktperson for leverandører og hjælper vores konsulenter med alle former for praktiske koordineringsopgaver samt oversættelser.

Camilla har flere års erfaring som receptionist og arbejder desuden som freelance-oversætter i dansk-portugisisk for Dansk Industri.

Bo Pedersen

Projektkoordinator

+
Bo Pedersen
Projektkoordinator
+45 50 40 19 18

Bo er studentermedhjælper og hjælper os med særligt pressekontakt og projektkoordinering for vores livsstils- og it-kunder. Bo er i gang med sin bachelor i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Mathias Holm Pedersen

Partner & Seniorkonsulent

+
Mathias Holm Pedersen
Partner & Seniorkonsulent
+45 22 93 77 30

Mathias er ansvarlig for vores Digital & Social-afdeling og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, kampagner og digitale medier inden for primært tech, healthcare og livsstil.

Mathias er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i politisk kommunikation, og har som del af sin uddannelse studeret på University of East London og været på Den Danske Ambassade i Washington DC. Han har været ansat i Holm siden 2011 og har ved siden af undervist i Politisk Journalistik på Statskundskab ved Københavns Universitet.

Bruxelles

Matti Rantanen

Rådgiver

+
Matti Rantanen
Rådgiver
+32 479 98 01 38

Jan Store

CEO, Ambassadør

+
Jan Store
CEO, Ambassadør
+32 478 941 198