Nyheder - 11.01.16

Bliv hørt på Folkemødet 2017.

Folkemødet er en unik begivenhed, og du kan sammen med Holm Kommunikation skabe den helt særlige platform, som giver dig og din virksomhed mulighed for at blive hørt og netværke blandt toppolitikere, organisationsfolk og embedsmænd.

Antallet af besøgende vokser år for år på Folkemødet, og kampen om opmærksomheden er enorm. Derfor er kravene til et vellykket arrangement også større end nogensinde.

For at nå dit mål og skabe succes på Folkemødet er den usædvanlige idé, det rette koncept og ikke mindst et indgående kendskab til det politiske miljø ganske enkelt afgørende. Her gør Holm Kommunikation den forskel, der skal til.

Se priser, og læs mere om, hvad vi tilbyder i vores Folkemødeflyer her.

For tredje år i træk tilbyder vi en model, der hjælper dig og din virksomhed med at skabe opmærksomhed og nå jeres mål i Allinge. Vi har plads til dit arrangement i vores telt lige ved Allinge Røgeri lørdag den 18. juni, hvor vi sammen med bl.a. DR2’s Niels Krause-Kjær sikrer livlige, slagkraftige diskussioner. Vi arrangerer også kreative og eksklusive arrangementer, hvis du ønsker at nå ud til dine interessenter på forskellig vis.

Vi mener, at Folkemødesucces bygger på fem grundsten:

1. Udvikling af strategisk koncept
Via en fælles workshop sætter vi kommunikationsmålene for jeres arrangement, og vi faciliterer idéudviklingen, som vi efterfølgende omsætter til et arrangement og koncept med relevante samfundsperspektiver.

2. Et slagkraftigt panel
Debatten skal have kant og være interessant for medier, politikere og andre interessenter og derved udgøre det rette grundlag for den ønskede agenda. Derfor sammensætter vi et slagkraftigt og kompetent panel, der løfter debatten og sammen med ordstyreren sætter overliggeren højt.

3. At der er styr på målgruppen
Det er afgørende at fange den rette målgruppe. Derfor kortlægger vi i fællesskab alle betydende aktører og etablerer kontakten.

4. Et fyldt telt!
Flyers, invitationer, omtaler og annoncer præsenterer virksomhedens vigtigste interessenter for hovedbudskaberne og den relevante dagsorden. Vi uddeler flyers og fylder dit telt. Arrangementet vil også indgå i en samlet flyer om Holm Kommunikations aktiviteter på Folkemødet.

Billede fra Folkemødet 2015 under et af vores arrangementer ved Allinge Røgeri.

5. Mødelokale og logistik
Arrangementerne foregår ved Allinge Røgeri, der ligger smukt og meget centralt med en konstant strøm af besøgende. Vi tilbyder et telt med fuld mødeopstilling og plads til 60 gæster indenfor og ligeså mange udenfor. Teltet er udstyret med stole, borde, lydanlæg og skærm.

Andet
Vi har erfaring med både planlægning af mingle-arrangementer og udarbejdelse af større mediestrategier målrettet både før, under og efter Folkemødet, men tilbyder også hjælp til planlægning af transport og overnatning på Bornholm – samt planlægning af nye anderledes events, der endnu ikke er afprøvet.

Fire forskellige Folkemødepakker

Vi oplever forskellige behov fra forskellige kunder og har derfor differentieret vores tilbud og pris. Du kan vælge den billigste pakke, der inkluderer afholdelse i vores telt og omtale i vores annonce og program, og derfra i pristrin vælge op til den dyreste pakke, hvor vi følger jer i hele projektet – fra beslutning om tilstedeværelse til et afholdt arrangement.

Ligegyldigt hvor meget I ønsker hjælp til, vil vi skræddersy vores ydelser, så de bedst muligt passer til jeres ønsker og behov.