case_Køge Kommune

Køge Kommune på LinkedIn

OPGAVEN FOR KØGE KOMMUNE

Køge Kommune ønskede at styrke deres tilstedeværelse på LinkedIn og arbejde med at udvide målgrupperne herunder rekrutteringsudfordringer.

LØSNINGEN FRA HOLM TIL KOMMUNEN

Holm Kommunikation leverede både rådgivning, sparring og en workshop om LinkedIn. Formålet med arbejdet var at understøtte kommunens fortælling og give inspiration til, hvilke nye veje kommunen kunne gå i deres arbejde med LinkedIn.

Holm Kommunikation udviklede en skræddersyet workshop, der var bygget op omkring kommunens strategiske fokusområder. Og med en baggrund i kommunens social medie-strategi blev workshoppen udarbejdet med henblik på at give konstruktive input og inspiration til, hvordan Køge Kommune kunne videreudvikle deres indhold samt ramme nye målgrupper.

Workshoppen blev afholdt for kommunens nøglemedarbejdere for at sikre den konkrete implementering. Vi arbejdede med både det strategiske setup, budskaber, positionering af talspersoner, tone of voice, målgrupper, annoncering, career pages, rekruttering, redaktionsplaner, medarbejderaktivering og employee advocacy.

VIL DU HØRE MERE?

Mads Keilberg Johansen, digital chef og seniorkonsulent
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85

KØGE KOMMUNE PÅ LINKEDIN