case_Thuesen Jensen / Pillivuyt

Lancering af Pillivuyt Blå Bretagne

Opgaven fra Pillivuyt

Pillivuyt skulle i foråret 2014 lancere porcelænsserien Blå Bretagne og ønskede i den forbindelse at vise det frem for pressen ved at afholde et presseevent. Journalister, stylister og bloggere modtager utallige invitationer til pressearrangementer, og derfor skulle eventet have noget særligt at tilbyde for at tiltrække deres opmærksomhed.

Den franske porcelænsproducent Pillivuyt har fremstillet porcelæn i absolut særklasse siden 1818. Bretagne er et nyt klassisk stel fra Pillivuyt, hvor både porcelæn og stil holder til alle tider. Pillivuyt fremstiller kvalitetsporcelæn, udviklet i samarbejde med professionelle kokke til det hektiske liv i et køkken. Derfor sælges Pillivuyt også med livslang brugsgaranti.

Løsningen til Pillivuyts lancering

Til at sætte fokus på den franske elegance, der kendetegner Pillivuyt, var den franske ambassade den perfekte location for presseeventet. Holm Kommunikation assisterede med sparring i forhold til eventet og tog sig af al mediekontakt, som bestod i at udvælge relevante journalister og bloggere og få dem til at komme til eventet.

Derudover assisterede Holm Kommunikation også med grundig opfølgning efter eventet, hvilket bl.a. resulterede i diverse samarbejder med stylister, bloggere, bolig- og madmagasiner.

Journalister, bloggere og stylister inden for mad og bolig modtog en ‘save the date’-e-mail en måned før eventet og lidt efter modtog de en invitation. Her takkede 38 journalister ja til at deltage.

På dagen var der god mulighed for at tage billeder af det stylede porcelæn inden et oplæg om Pillivuyt og Blå Bretagne. Arrangementet bød derefter på tre retters middag på det blå porcelæn med mad fra den franske kok og ejer af Bistro L’Éducation Nationale.

Alle deltagere modtog en goodiebag med lækkert pressekit og produktprøver fra den nye serie. Holm Kommunikation fulgte op på andre relevante medier og tilbød dem en goodiebag fra eventet.

Resultatet fra Pillivuyts lancering af blå bretagne

omtale

OMTALE

35 journalister, bloggere og stylister deltog
Omfattende omtale i magasiner, dagblade, blogs og online-medier

VIL DU HØRE MERE?

Mathias Holm Pedersen, Partner & Seniorkonsulent
mhp(at)holm.dk
+45 22 93 77 30

SE BILLEDER