case_Thuesen Jensen / Pillivuyt

Pillivuyt – Fadet på Grillen

OPGAVEN FRA PILLIVUYT

Pillivuyt skulle i foråret 2015 lancere sin nye grillkogebog og ønskede i den forbindelse at vise pressen, hvordan Pillivuyts porcelænsfade kan anvendes direkte på grillen. Madjournalister, freelancere og madbloggere modtager mange invitationer til presseevents, og vi ønskede derfor at tiltrække deres opmærksomhed ved at sætte fokus på en anderledes grilloplevelse, hvor det sociale samvær og de gode råvarer var i højsædet.

Den franske porcelænsproducent Pillivuyt er kendt for sit klassiske kvalitetsporcelæn, der er udviklet i samarbejde med professionelle kokke til det hektiske liv i et køkken. Den høje kvalitet betyder, at Pillivuyts stel sælges med livslang brugsgaranti. Pillivuyt er ikke normalvist porcelæn, som man forbinder med grill, så tanken med eventet var at forbinde lækre grilloplevelser i Pillivuyts fade med kvalitetstid og gode råvarer.

LØSNINGEN FRA HOLM TIL PILLIVUYT

Til at sætte fokus på den klassiske, rustikke elegance, som er gennemgående i Pillivuyts porcelæn, var Toldboden med sin rå stil, flotte lokaler og sin udsigt til Københavns havn det perfekte sted at afholde presseeventet. Holm Kommunikation arrangerede aftalen med Toldboden, assisterede med sparring i forhold til eventet og tog sig af al mediekontakt til relevante journalister, freelancere og bloggere.

På dagen fik de fremmødte journalister en forfriskende velkomstdrink, mens de hørte trendforsker Anja Bisgaard Gaede give sit bud på, hvorfor vi storbymennesker søger mod naturen. Dernæst tilberedte Toldbodens kokke en to-retters frokost i Pillivuyts fade direkte på grillen, hvilket gav journalisterne rig mulighed for at tage billeder og smage på grillmaden. Afslutningsvis modtog journalisterne en goodiebag med et lækkert pressekit, den nye kogebog og et Pillivuyt-fad.

RESULTATET AF PILLIVUYTS PRESSEEVENT

omtale

OMTALE

19 journalister, freelancere og bloggere deltog
Omfattende omtale i magasiner, blogs og onlinemedier

social

SOCIAL

+30 billeder blev delt på Facebook og Instagram

VIL DU HØRE MERE?

Mathias Holm Pedersen, Partner & Seniorkonsulent
mhp(at)holm.dk
+45 22 93 77 30