Nyheder - 31.08.16

Holm ansætter ny digital chef.

Vi opruster vores digitale forretning og har pr. 1. september ansat Mads Keilberg Johansen som digital chef. Han kommer fra Geelmuyden Kiese og skal hjælpe os med at sikre en 360 graders digital forankring hos vores kunder.

Vi er begejstrede for at kunne fortælle, at Mads Keilberg Johansen, 29 år, er ansat som Holm Kommunikations nye Digitale Chef. Mads kommer fra en stilling som Digital & Politisk Konsulent hos Geelmuyden Kiese, hvor han har arbejdet med digital interessevaretagelse og kreative platformsløsninger for en lang række virksomheder og organisationer.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på digitale løsninger hos kunderne, og opgaven bliver for Mads Keilberg Johansen at hjælpe med at sikre vores kunder maksimal synergi mellem alle platforme, heri også de digitale.

”At være digital i dag handler ikke bare om at være på Facebook. Det vi oplever et stort behov for hos kunderne, er at kunne tænke den digitale del med ind helt fra start. Det gælder, uanset om vi bevæger os inden for public affairs, livsstilskunder, IT eller noget helt andet.  Mads har stor viden om og erfaring med digital strategi for både politik og private virksomheder, og han kan tænke det digitale spor ind i en større kommunikations- og forretningsstrategi. Vi er superglade for at få ham med på holdet,” siger Morten Holm, administrerende direktør i Holm Kommunikation.

Mads Keilberg Johansen har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under det seneste folketingsvalg og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk og er uddannet i Politisk Kommunikation & Ledelse fra CBS.

”Det digitale skal i dag være en integreret del af alt, vi laver som kommunikationsfolk, og den tankegang har Holm Kommunikation i høj grad implementeret. Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle området yderligere, være med til at udvikle digitale strategier og aktiviteter og sørge for, at det har effekt på kundernes forretning,” siger Mads Keilberg Johansen.