Nyheder - 09.02.16

Holm Kommunikation indvier nyt kontor i Bruxelles.

Holm Kommunikation har sammen med Miltton åbnet Miltton Bruxelles, et nyt Public Affairs-bureau i Bruxelles. Sammen med 250 nordiske forretningsforbindelser, rådgivere, embedsmænd og politikere holdt vi åbningsreception onsdag d. 27. januar i bureauets nye lokaler, der ligger et stenkast fra EU-kommissionens hovedsæde i Berlaymont-bygningen.

Miltton Brussels er et joint venture mellem Holm Kommunikation og finske Miltton samt svenske Miltton Labs. Bureauet bliver ledet af den tidligere finske EU-ambassadør Jan Store og har i øjeblikket yderligere tre erfarne rådgivere ansat.

Holm Kommunikation oplever en stigende interesse for EU hos vores kunder, og har derfor har vi valgt at tilbyde rådgivning og interessevaretagelse på alle niveauer i forhold til EU-institutionerne. Formålet med arbejdet er bl.a. at sikre, at man som virksomhed bliver hørt tidligt i EU’s beslutningsproces og at komme til orde i forbindelse med den danske implementering af EU-direktiver.

Interessen for EU-forhold fremgik klart af det store fremmøde ved åbningsreceptionen: ca. 250 personer deltog i receptionen, hvor der var rig mulighed for at få en uformel snak med bureauets grundlæggere og dets leder Jan Store. Fra Holm Kommunikations Public Affairs-team deltog Morten Holm, Poul Noer, Jens Husted og Mette Nord.

Se billeder