Nyheder - 12.07.18

Holm Kommunikation søger praktikant.

Vil du prøve kræfter med virkeligheden og strategisk kommunikation hos et af landets førende kommunikationsbureauer? Så er du måske vores nye praktikant til forårssemestret 2019. 

Hvem er vi?
Vi er 17 dygtige og engagerede medarbejdere med kontor i Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som praktikant bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder, inden for bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare.

Du kommer til at skrive pressemeddelelser, have pressekontakt, have kontakt til influenter, arbejde med sociale medier, lave medieovervågning, analyser, præsentationer og meget andet. Og du får et solidt indblik i det daglige arbejde med PR og kommunikation og udviklingen af kommunikationsstrategier. Se noget af vores arbejde her.

Praktikken er på 37 timer om ugen og varer typisk fem til seks måneder. Din praktikperiode begynder den 1. februar 2019 eller hurtigst muligt herefter.

Hvem er du?
Du er bachelor- eller kandidatstuderende med en relevant studiebaggrund fra fx journalistik, kommunikation, medievidenskab, statskundskab, retorik eller dansk – relevant erfaring fra studiejob eller frivilligt arbejde er et plus, men det er ikke afgørende. Se eksempelvis vores nuværende praktikant Emil, som vi er rigtig glade for.

Du er dygtig, selvstændig og fuld af gode ideer, som du gerne deler. Du skriver fængende og grammatisk korrekt, og du har en god idé om, hvordan virksomheder kan bruge sociale medier i deres kommunikation. Og så trives du med korte deadlines, er frisk på at ringe til journalister og kan lide at have det sjovt med dine kolleger.

Hvis du er ivrig efter at prøve kræfter med strategisk kommunikation og få en masse værdifuld erfaring, garanterer vi en stejl læringskurve og muligheden for at blive en dygtigere kommunikationskonsulent.

Løn & vilkår
Praktikken er honoreret med en løn på 6.000 kr./md.

Vil du være en del af Holm Kommunikation? Så send din ansøgning og CV til seniorkonsulent Mads Keilberg Johansen på mkj@holm.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi lukker, når vi har fundet den rette.

Følg os på vores sociale medier