Nyheder - 08.04.16

Holm opruster med ny konsulent.

Malene Laustsen Blædel, 31 år, er pr. 1. april 2016 ansat som konsulent i Holm Kommunikation A/S.

Malene har erfaring fra forskellige grene af kommunikationsfaget og kommer fra en stilling som Web- og Kommunikationskonsulent i lægemiddelvirksomheden Meda A/S. Her strakte hendes arbejdsområder sig over PR og kommunikation på digitale og sociale medier samt diverse marketingopgaver. Malene har tidligere arbejdet med strategisk kommunikation og PR som konsulent i kommunikationsbureauet Dreyer+Kvetny.

Som konsulent hos Holm skal Malene løse PR- og kommunikationsopgaver for en række af virksomhedens kunder og bliver bl.a. en del af Holm Kommunikations Healthcare team.

”Vi oplever i øjeblikket en øget efterspørgsel på rådgivningsydelser inden for healthcare-området, hvor der kræves nogle specifikke kompetencer og et godt kendskab til branchen. Vi er derfor rigtigt glade for at byde Malene, der har en faglig baggrund i en større lægemiddelvirksomhed, velkommen. Malene har desuden arbejdet integreret med kommunikation på tværs af PR, marketing og digital, hvilket vi ser som en stærk kompetence,” siger Ditte Haugaard Clausen, Partner & Seniorkonsulent i Holm Kommunikation og ansvarlig for Holms Healthcare-team.

Malene er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet.