Mød teamet bag Holm Kommunikation A/S

Hos Holm møder du erfarne rådgivere og yngre kræfter med erfaring fra private virksomheder, politiske organisationer, offentlige myndigheder og førende kommunikationsbureauer. Teamet bag Holm Kommunikation A/S er dermed et godt mix, som giver os de fornødne kompetencer til at kalde os selv for et digitalt kreativt markedsføringsbureau.

Vi har baggrund i bl.a. medievidenskab, HA, historie og journalistik, og mange af os dyrker også vores interesse for politik og kommunikation uden for arbejdet. Dette gør vi i bestyrelser, interesseorganisationer og politiske partier, hvormed vi gennem disse interesser tilegner os en bredere og dybere viden af kommunikation på tværs af brancher og interesser.

Fælles for os er, at vi er nysgerrige, resultatorienterede og fulde af gode ideer. Disse gode ideer kan vi i fællesskab med jeres virksomheds DNA skabe de bedste resultater, som er i rød tråd med jeres kommunikationsstrategi.

På baggrund af vores forskellige kompetencer sammensætter vi altid det team, der passer bedst til vores kunders behov og den ydelse, som der er brug for. Læs mere om vores ydelser her – og bliv klogere på hvordan vi arbejder med kommunikation for vores kunder.

Grønningen

Morten Holm

Adm. Direktør

+
Morten Holm
Adm. Direktør
+45 40 79 23 33

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs.

Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti, og han sidder i bestyrelsen for bl.a. CEPOS, Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Nikki-Emira Terese Boye Loos

Kontorassistent

+
Nikki-Emira Terese Boye Loos
Kontorassistent
+45 33 93 23 33

Beskrivelse kommer snart.

Jeppe Bentzen

Projektassistent

+
Jeppe Bentzen
Projektassistent
+45 28 11 01 64

Jeppe er projektassistent og hjælper bl.a. med tekstarbejde, idéudvikling og research. Han har en fortid som iværksætter, som projektkoordinator hos mediehuset Altinget og som kommunikationsrådgiver hos SF. Jeppe studerer på bacheloruddannelsen i Retorik ved Københavns Universitet.

Christian Skov Hansen

Konsulent

+
Christian Skov Hansen
Konsulent
+45 21 71 95 86
Christian er konsulent med fokus på it- og consumer-kunder samt public affairs.
Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og han har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

Mads Keilberg Johansen

Digital Chef

+
Mads Keilberg Johansen
Digital Chef
+45 24 60 88 85

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher.

Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under det seneste folketingsvalg og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Emil Søndergaard Larsen

Projektassistent

+
Emil Søndergaard Larsen
Projektassistent
+45 81 77 18 67

Emil er projektassistent og hjælper os med vores livsstils- og it-kunder, hvor han især arbejder med pressekontakt og projektkoordinering. Emil er p.t. i gang med sit bachelorstudie i Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og så har han erfaring fra bl.a. sin stilling som student hos konsulentvirksomheden Human Univerz. Emil er desuden redaktør på sit eget online film- og spilmedie.

Zara Liljekvist

CFO

+
Zara Liljekvist
CFO
+45 33 93 23 33

Zara er ansvarlig for vores regnskab og økonomi. Hun er uddannet revisor og har 15 års erfaring inden for revision – de seneste 7 år som økonomichef i konsulentbranchen hos Atcore.

Christian Top Marchant

Seniorkonsulent

+
Christian Top Marchant
Seniorkonsulent
+45 29 43 12 38

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation.

Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Esben Berg Nielsen

Konsulent

+
Esben Berg Nielsen
Konsulent
+45 26 36 81 22

Esben er konsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder.

Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Mathias Holm Pedersen

Managing Partner

+
Mathias Holm Pedersen
Managing Partner
+45 22 93 77 30

Mathias er bureauets managing partner og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, kampagner og digitale medier inden for primært tech, healthcare og livsstil.

Mathias er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i politisk kommunikation, og har som del af sin uddannelse studeret på University of East London og været på Den Danske Ambassade i Washington DC. Han har været ansat i Holm siden 2011 og har ved siden af undervist i Politisk Journalistik på Statskundskab ved Københavns Universitet.

Christopher Trunk Black

Associeret partner

+
Christopher Trunk Black
Associeret partner
+45 53 62 14 44

Christopher er cand.scient.pol fra Københavns Universitet og startede sin karriere som
Management Konsulent for PwC. Han boede derefter i en længere årrække i Bruxelles, hvor han
bl.a. arbejdede for EU samt for Pharma-industrien som EU lobbyist. Han har efterfølgende
arbejdet med PR-rådgivning for virksomheder indenfor Tech hos kommunikationsbureauet
Text100 samt været ansvarlig for alt global kommunikation hos HealthTech virksomheden
CareCom.

Lotte Sievers

Konsulent

+
Lotte Sievers
Konsulent
+45 23 63 29 28

Lotte er konsulent og arbejder med PR og virksomhedskommunikation for en række af vores kunder.

Lotte er cand.comm. fra Aalborg Universitet og har desuden en bachelor i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet. Tidligere har hun blandt andet arbejdet med presse og kommunikation i interesseorganisationen Lederne og ved kommunikationsbureauet Radius.

Sofie Dalgaard

Seniorkonsulent

+
Sofie Dalgaard
Seniorkonsulent
+45 21 28 70 20

Sofie er seniorkonsulent med fokus på Public Affairs. Hun er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har herudover en bachelor i medievidenskab samt en MSc i International Politik fra London School of Economics.

Sofie kommer fra en stilling som Presserådgiver hos Dansk Industri. Tidligere har hun arbejdet med policy og kommunikation i hhv. Skatteministeriet og Ulveman & Partners.

Sofie har som led i sine studier været på Den Danske Ambassade i Washington D.C., Handelskonsulatet i Chicago og som journalist på Radio24syv.

Ida Borup Klitgaard

Konsulent

+
Ida Borup Klitgaard
Konsulent
Ida er konsulent og arbejder med PR, kommunikation og public affairs for en række af vores kunder.
Ida lagde ud med en bachelor i Dansk, men ændrede kurs undervejs og er derfor cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet. Ida har tidligere arbejdet med PR for både offentlige og kommercielle kunder herunder også influencer-samarbejder for kommunikationsbureauet Advice.

Anne Aarhus Wildenschild

Projektassistent

+
Anne Aarhus Wildenschild
Projektassistent

Anne er projektassistent og hjælper vores kunder med en lang række kommunikationsopgaver.

Mette Skammeritz

Kreativ & konceptudvikler

+
Mette Skammeritz
Kreativ & konceptudvikler

Mette er kreativ konceptudvikler og hjælper vores kunder med at udvikle koncepter og kreativ kommunikation på diverse medieplatforme. Desuden bistår Mette med enhver form for grafisk arbejde. Mette har en bachelor i Visuel kommunikation herunder fokus på Kreativ kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Hun har tidligere arbejdet hos Egmont, MediaCom og Brandhouse.

Julie Bing Gregersen

Projektassistent

+
Julie Bing Gregersen
Projektassistent
Julie er projektassistent og hjælper blandt andet med tekstarbejde, idéudvikling og research. Hun har tidligere arbejdet som tekstforfatter hos Svare/Andersen Bags og som Community Manager hos Berlingske Media.
Julie studerer på bacheloruddannelsen i Statskundskab ved Københavns Universitet.

Bruxelles

Kaisa Soro-Pesonen

Direktør

+
Kaisa Soro-Pesonen
Direktør
+32 479 64 99 93

Kaisa er direktør for vores afdeling i Bruxelles og ansvarlig for European affairs og interessevaretagelse i EU.

Lotta Nymann-Lindegren

Rådgiver

+
Lotta Nymann-Lindegren
Rådgiver
+45 33 93 23 33

Lotta er public affairs-rådgiver med speciale i EU. Lotta bistår med alle EU-relaterede opgaver som EU-beslutningstagning, analyse, rådgivning, market access og public affairs.

Lotta kommer senest fra en stilling som rådgiver hos Finlands Faste Repræsentation til EU, hvor hun var ansvarlig for spørgsmål vedrørende Brexit-forhandlingerne og EU’s institutioner. Hun har også arbejdet på statsministerens EU-sekretariat i Helsinki, i det finske Udenrigsministerium og på Finlands ambassader i Berlin og København.