Om Holm Kommunikation A/S

Holm Kommunikation er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer. Vi har siden 1998 hjulpet danske og internationale virksomheder med kommunikation, der giver indflydelse og skaber synlighed og forretningsmæssig værdi lige fra pressemeddelelser til udvikling af content og kommunikationsstrategier.

Vores udgangspunkt er faglig indsigt, forretningsforståelse, kreativitet og respekten for, at det er resultaterne, der tæller. Ydermere har vi i en lang årrække udviklet kompetencerne og fået indsigt i flere brancher, der højner vores faglige indsigt.

Vi samarbejder og har en tæt dialog med medier og influencers samt et stort omfattende netværk bestående af journalister og eksterne samarbejdspartnere, der giver os et indgående kendskab til at skabe og udvikle den mest optimale strategi og løsning til vores kunder.

JOB HOS HOLM_

Jobopslag hos Holm

Vi er altid på udkig efter ambitiøse, dygtige og kreative kommunikationstalenter

Hos Holm kan du arbejde for nogle af Danmarks mest spændende virksomheder i et ’uformelt’ arbejdsmiljø med højt til loftet og gode udviklingsmuligheder. Vi har store forventninger – både til os selv og til hinanden. Du vil opleve et hold af dedikerede kollegaer, der sætter den faglige barre højt, men på samme tid er gode til at hjælpe hinanden og have det sjovt sammen.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring, pensionsordning, avisabonnement og telefon.

Aktuelle stillinger:

Vi søger i øjeblikket en praktikant til foråret 2020 – læs mere og søg stillingen her.