Nyheder - 19.04.18

SAP vælger Holm Kommunikation som dansk bureau.

Holm Kommunikation skal hjælpe SAP med at positionere sig i Danmark på tværs af platforme og forretningsområder.

SAP er i den brede offentlighed kendt som en af verdens største IT-virksomheder. Den tyske koncern har over 45 år på bagen og opererer i dag over hele verden. Hele 76 pct. af alle transaktioner, der foretages hver dag, er i berøring med et SAP system.

Danmark er kendt som et foregangsland på digitaliseringsfronten. Den position ønsker SAP Danmark at bevare, og det er blandt andet dét, Holm Kommunikation skal bidrage til. I sensommeren 2017 blev bureauet valgt til at forestå lanceringen af SAP Experience Center – et digitalt experimentarium – til danske medier og influencers. Den succesfulde lancering overbeviste SAP om, at Holm Kommunikation fremover skulle være fast bureau, startende fra januar 2018.

”Holm Kommunikation spillede en vigtig rolle i at lancere SAP Experience Center Copenhagen på tværs af platforme til det danske og nordiske marked. De forstår vores forretning og skal ind og løse en række opgaver – ikke kun i forhold til klassisk PR, men i ligeså høj grad opgaver, der er centreret om vores digitale og sociale kanaler, da de fylder mere og mere i vores relationer til markedet,” udtaler Ellen Vig Nelausen, Nordic Communications Manager for SAP Danmark.

Forståelse og håndtering af den digitale transformation

Seniorkonsulent ved Holm Kommunikation Christian Top Marchant siger om samarbejdet:

”SAP er en af verdens førende aktører, når det kommer til at forstå og håndtere den digitale transformation, der forandrer vores samfund i disse år. De har en unik viden og er samtidig en spændende organisation, hvor der er en stor åbenhed og nysgerrighed i forhold til at teste nye former for kommunikation og dialog med deres stakeholdere.”

Med SAP i folden markerer Holm Kommunikation sig som et af landets mest erfarne IT-bureauer, der i forvejen har lange relationer med virksomheder som PlayStation, Adobe og Cisco.

Photo camera free icon  Lanceringen af SAP Experience Center Copenhagen

VIL DU HØRE MERE?

Christian Top Marchant, seniorkonsulent
ctm(at)holm.dk
+45 29 43 12 38

Lotte Sievers, konsulent
ls(at)holm.dk
+45 23 63 29 28