Nyheder - 15.01.19

Sennheiser vælger Holm Kommunikation.

Holm Kommunikation skal hjælpe det førende tyske audio-brand Sennheiser med at styrke sin position i Danmark inden for både livsstil og lydudstyr til professionelle.

Sennheiser Nordic har valgt Holm Kommunikation som sit nye leadbureau i Norden. Opgaven er at styrke virksomhedens position som ledende producent af trådløs transmissionsteknologi, mikrofoner og hovedtelefoner til både professionelle og kvalitetsbevidste brugere samt at udbrede kendskabet til et bredere publikum.

Med mere end 70 år på markedet er Sennheiser en af verdens ældste og mest anerkendte producenter af hovedtelefoner og mikrofoner – og et synonym med tysk kvalitet og uovertruffen lyd. Sennheiser ønsker fortsat at styrke sin position i de skandinaviske lande samt vedligeholde og opbygge gode relationer til vigtige aktører i alle sektorer.

’’Holm Kommunikation skal hjælpe os med at udbrede fortællingen om Sennheiser til en bredere brugergruppe både via traditionelle kanaler og udvalgte influencers. Vi ønskede et bureau med erfaring og evner inden for både klassisk PR og digitale løsninger – og her skilte Holm Kommunikation sig ud med dokumenterede resultater,” siger Victoria Chernih, Public Relations Manager for Nord- og Østeuropa hos Sennheiser, og fortsætter:

“Vi har en loyal gruppe af lydentusiaster, der sætter pris på vores høje lydkvalitet, men vi ser også et potentiale i at appellere til et bredere segment i det nordiske marked, hvor god lyd fylder mere og mere inden for livsstil, og det skal Holm blandt andet hjælpe os med.’’

Kvalitetslyd er for alle

Hos Holm Kommunikation glæder man sig over den nye rolle som nordisk lead, som bureauet overtog i oktober, og ser frem til at hjælpe med at styrke brandet Sennheiser:

’’Sennheiser er anerkendte for at lave nogle af de bedste hovedtelefoner på markedet og for at levere lydudstyr til verdens største musikere. Vi er naturligvis stolte og glade for, at vi skal arbejde for et brand, der appellerer bredt med en stærk fortælling om innovation og kvalitetslyd på både consumer- og pro-siden,” siger Christian Top Marchant, seniorkonsulent i Holm Kommunikation. Produkterne tæller blandt andet MOMENTUM True Wireless og AMBEO AR One.

Med Sennheiser i kundeporteføljen, der blandt andet tæller PlayStation, OnePlus, Adobe og Viacom, styrker Holm Kommunikation sin position som et af Danmarks ledende bureauer inden for consumer, livsstil, tech og it.

Læs også ‘Lyd-gigant vælger dansk bureau’ på Markedsføring.

VIL DU HØRE MERE?

Christian Top Marchant, Seniorkonsulent
ctm(at)holm.dk
+45 29 43 12 38

Mark Ellegaard, konsulent
me(at)holm.dk
+45 31 23 75 69