Nyheder - 19.01.16

Tre unge profiler til Holm Kommunikation.

Holm Kommunikation har pr. 1. januar 2016 ansat tre unge profiler som hhv. projektleder, projektkoordinator og praktikant.

Esben Berg Nielsen, 28, er blevet ansat som Projektleder efter at have været studentermedhjælper i Holm Kommunikation de seneste to år. Ansættelsen sker som led i Holms oprustning på digitale og sociale kompetencer, hvor vi oplever en stærkt øget efterspørgsel

Esben har især arbejdet med skriveopgaver og pressekontakt for vores it- og tech-kunder, og han fortsætter i det tekniske spor som projektleder på fuld tid. Esben er netop blevet færdiguddannet som cand.mag. i Dansk og Kommunikation fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som webjournalist på MX, samt været praktikant på reklamebureauet Rosenstand & Kyllebæk.

Mark Ellegaard, 26, er ansat som studentermedhjælper og skal hjælpe med bl.a. skrive- og researchopgaver for en bred vifte af vores kunder. Mark er bachelor i Filosofi og Kommunikation fra RUC.

Derudover er Bjarke Levin Madsen, 25, ansat som praktikant. Bjarke studerer på kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School og har netop afsluttet et semester på University of Wisconsin-La Crosse i USA.