Ydelser_

Vores kommunikationsydelser

Målbar og forretningsmæssig værdi

For os handler kommunikation om at skabe målbar, forretningsmæssig værdi – uanset platform.

Vi hjælper vores kunder med en lang række kommunikationsydelser. Fra den enkle pressemeddelelse og udvikling af content til sociale medier, til den omfattende kommunikationsstrategi eller kreative event.

Vi arbejder inden for stort set alle brancher, bl.a. it & tech, sundhed, fødevarer, energi, transport & turisme og livsstil.

Uanset opgaven er vores mål det samme: at skabe målbar, forretningsmæssig værdi for vores kunder.

Dermed er vi her hos Holm Kommunikation et markedsførings- og PR-bureau med alsidige kompetencer med mål om at skabe en kommunikationsstrategi for vores kunder, der giver forretningsmæssig værdi.

Public Affairs

Politiske beslutninger kan ændre de rammevilkår, din virksomhed eller organisation arbejder under. Det kan give udfordringer, men også muligheder.

Vi hjælper med at forstå og påvirke de lovgivningsmæssige rammer, der har indflydelse på jeres forretning – både traditionelt og via digital interessevaretagelse. Som PR-bureau har vi et skarpt blik for samspillet mellem medier og politik med fokus på at skabe forståelse for virksomhedernes udfordringer i medier og samfundet.

Det gør vi ved at overvåge den politiske udvikling og sikre overblik over de vigtigste interessenter. Vi hjælper også med at etablere og pleje kontakten til politikere og embedsværk og med at oversætte jeres forretningsbudskaber til klare, politiske handlinger og forslag.

Vi har mange års erfaring med at rejse sager i medierne og på sociale medier, der kan hjælpe med at få jeres budskaber igennem til beslutningstagerne.

Vores konsulenter har dyb indsigt i de politiske processer samt erfaring og netværk fra politiske partier, interesseorganisationer og public affairs-afdelinger i større virksomheder.

Vi er del af det europæiske Public Affairs-bureau Miltton Brussels, der er et nordisk joint venture, som hjælper nordiske virksomheder med deres interessevaretagelse i EU.

Læs mere om vores Public Affairs-arbejde her.

Hør mere om, hvordan vi arbejder med Public Affairs. Kontakt:

Morten Holm

Adm. Direktør og partner

+

Virksomhedskommunikation

En virksomheds omdømme er et dyrebart aktiv, der skal opbygges og plejes. Vi hjælper med proaktivt at kommunikere jeres budskaber til medier og interessenter, uanset om det drejer sig om indtoget på et nyt marked, opkøbet af en konkurrent eller offentliggørelsen af jeres seneste årsrapport.

Med en effektiv kommunikationsstrategi vil I dermed også kunne ramme den rigtige målgruppe og jeres interessenter med det rette budskab uanset formålet, hvorfor vi som markedsføringsbureau altid er med på vejen som konsulenter.

Vi står også til rådighed, hvis krisen rammer, og I pludselig har en dårlig sag i pressen eller en shit storm på Facebook. Vi har stor erfaring med issues management og medietræning, og vi hjælper jer med at håndtere krisen og ruste jer bedre til nye.

Hør mere om, hvordan vi arbejder med Virksomhedskommunikation. Kontakt:

Mathias Holm Pedersen

Managing Partner

+

Markedskommunikation

Medierne bliver hver dag bombarderet med pressemeddelelser om nye produkter, services, teknologiske landvindinger og banebrydende samarbejder. Hvis man vil trænge igennem larmen og ud til kunderne kræver det indgående kendskab til, hvordan medierne arbejder og prioriterer.

Denne kendskab til branchen er uvurderlig i vores arbejde for vores kunder, da vi dermed kan trænge igennem larmen med budskaber, vi ved, skaber værdi for dem.

Vi hjælper virksomheder og organisationer på tværs af brancher med at få deres budskaber igennem til markedet med pressearbejde, integrerede kampagner, digitale løsninger, events og samarbejder med influencers.

Vores arbejde bygger mange års erfaring og på en tæt dialog med medierne og influencers samt et stort netværk blandt journalister og andre samarbejdspartnere.

Se også, hvordan vi arbejder med sundhedskommunikation i Holm.

Hør mere om, hvordan vi arbejder med Markedskommunikation. Kontakt:

Mathias Holm Pedersen

Managing Partner

+

Digital & Social

For os er digital kommunikation og de sociale platforme lig med nye muligheder for at nå eller gå i dialog med sine målgrupper. Vi siger ikke til alle, at de skal være på Facebook, Twitter og LinkedIn.

I stedet hjælper vi med udvælge og lægge strategien for den sociale platform, der kan hjælpe til understøtte jeres forretningsmål. Og vi tænker det altid sammen med den øvrige kommunikationsindsats og potentielle digitale kampagner.

Vi hjælper med at udvikle den samlede sociale og digitale strategi for alle platforme. Vi står også for community management af Facebook- og LinkedIn-sider, og vi producerer kreativt indhold, der skaber engagement på tværs af platforme, der rammer jeres målgrupper.

De sociale medier giver en hidtil uset mulighed for at lytte til forbrugerne, og vi tilbyder overvågning af sociale medier, både ad hoc-baseret og med samlede dialogløsninger. Dermed skabes der en dialog mellem virksomhed og forbruger på en on-going basis, der hele tiden kan plejes og udvikles.

Influencers’ stemme kan gøre en forskel og ramme nye målgrupper. Vi har erfaring med influencer marketing og at inddrage de helt rigtige bloggere eller instagrammere i storytelling som et bidrag til den øvrige kommunikation.

Vi samarbejder med nogle af de førende social- og reklamebureauer. Med deres tekniske ekspertise skaber vi den løsning, der giver størst effekt.

Hør mere om, hvordan vi arbejder med Digital Kommunikation. Kontakt:

Mads Keilberg Johansen

Digital Chef

+