Nyheder - 09.10.17

Holm Kommunikation opruster på public affairs-området med ny EU-ekspert.

Holm Kommunikation har ansat EU-eksperten Lotta Nymann-Lindegren som public affairs-rådgiver. Lotta er ansat via Miltton Bruxelles, som er Holm Kommunikation og finske Milttons fælles Bruxelles-kontor. Lotta skal i sin nye stilling stå for public affairs-rådgivning målrettet EU fra Holm Kommunikations kontor i København.

Holm Kommunikation opruster nu yderligere på sin EU-rådgivning med ansættelsen af finske Lotta Nymann-Lindegren som ny public affairs-rådgiver. Hun får base på Holm Kommunikations kontor i København.

Holm Kommunikation indgik for to år siden et strategisk partnerskab med det finske kommunikationsbureau Miltton om åbningen af et nyt, fælles Bruxelles-kontor, Miltton Bruxelles. Det skete for at kunne imødekomme den stigende interesse for EU blandt bureauets kunder og for at tilbyde rådgivning og interessevaretagelse på alle niveauer i forhold til EU-institutionerne.

Lotta kommer senest fra en stilling som rådgiver hos Finlands Faste Repræsentation til EU, hvor hun var ansvarlig for spørgsmål vedrørende Brexit-forhandlingerne og EU’s institutioner. Hun har også arbejdet på statsministerens EU-sekretariat i Helsinki, i det finske Udenrigsministerium og på Finlands ambassader i Berlin og København.

“Vi er enormt glade for at kunne føje Lotta til vores team af rådgivere. Lotta har mange års erfaring med EU-arbejde og en dybdegående ekspertise i EU-beslutningstagning, analyse, rådgivning og public affairs. Vi ønsker at bygge bro mellem arbejdet for vores kunder i Danmark og EU, idet EU kommer til at fylde endnu mere de kommende år – dels pga. nye krav og muligheder for danske virksomheder, dels pga. ændringer som følge af fx europæisk integration og Brexit,” siger Morten Holm, adm. direktør hos Holm Kommunikation.

Lotta Nymann-Lindegren ser frem til at arbejde dedikeret med EU-rådgivning for Miltton og Holm Kommunikations kunder:

“Jeg glæder mig meget til at hjælpe vores nordiske kunder med både strategiske og praktiske spørgsmål vedrørende EU. I dag er virksomheder i høj grad opmærksomme på muligheden for tidlig påvirkning af de lovgivningsprocesser, der kan få betydning for dem og deres produkter. Men det kan også betale sig at være aktiv i diskussionen om EU’s fremtidige udvikling. Brexit kommer til at påvirke rigtig mange ting. Og så er der kun halvandet år til næste EU-valg, hvorefter vi får en ny EU-Kommission med nye prioriteringer. Vil man have indflydelse på, hvordan reglerne på europæisk niveau udvikler sig på den lange bane, så er det nu, man skal komme i gang,” siger Lotta Nymann-Lindegren.

For mere information, kontakt:

Morten Holm, adm. direktør

E-mail: mh@holm.dk, tlf. 40 79 23 33