Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Forfremmelser

Holm Kommunikation styrker ledelsen med nye kræfter

Holm Kommunikation udvider ledelsen med stærke kræfter fra egne rækker i form af Cassandra Hemmingsen, der forfremmes til chefrådgiver og indtræder i bureauets ledelsesgruppe. Samtidig forfremmes Trine Duemose Kjær Simonsen til seniorrådgiver.

Holm Kommunikation opruster og forfremmer Cassandra Hemmingsen til chefrådgiver og byder hende samtidig velkommen i ledelsen, mens Trine Duemose Kjær Simonsen forfremmes til seniorrådgiver.

Cassandra er uddannet cand.mag i Dansk og har været en del af Holm Kommunikation siden 2021. Hun har løbende været med til at sikre fremdrift for bureauet med fokus på den daglige drift og ny forretning sideløbende med et fokus på talentudvikling. 

“Cassandra har de seneste år ydet en stærk indsats både med at drive kunder, ny forretning og udviklingen af Holms talentforløb Holm Komet. Derfor er hendes nye titel som chefrådgiver og indtrædelse i ledelsen et naturligt skridt i både hendes og bureauets udvikling. Fremover skal hun være med til at sikre, at vi styrker sammenhængskraften på tværs af bureauets kundeteams, så vi kan udvikle den næste generation af dygtige og ambitiøse rådgivere,” siger Christian Top Marchant, partner hos Holm Kommunikation. 

I ledelsesgruppen sidder også grundlægger Morten Holm, to partnere Christian Top Marchant og Esben Berg Nielsen samt Public Affairs-direktør Thorstein Theilgaard.

Foruden den nye ledelsesgruppe er Trine Duemose Kjær Simonsen forfremmet til seniorrådgiver, hvor hun med sine +10 års erfaring som journalist og kritiske sans for den gode historie skal være med til at sikre et fortsat højt niveau af rådgivning inden for PR, PA, medietræninger og krisekommunikation.

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for bureauets it-kunder, som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har som en del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder