Nyheder - 07.10.19

Tilbring et semester i virkeligheden: Holm Kommunikation søger ny praktikant.

Har du overvejet af blive rådgiver i kommunikationsbranchen? Nu har du muligheden for at prøve, hvordan det er at arbejde strategisk med kommunikation, PR og Public Affairs hos et af landets førende kommunikationsbureauer.

Her hos Holm
Siden 1998 har vi hjulpet danske og internationale virksomheder med at fortælle de gode historier både i aviserne og på Instagram. Der er sket meget siden 1998 – og for at vi kan følge med udviklingen, er vi hele tiden på udkig efter nye kræfter, der kan bidrage med frisk viden og interesse for kommunikationsfeltet.

Vi er sytten skarpe skribenter med hvert vores speciale, der holder til i Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Som praktikant bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder bl.a. indenfor it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare. Tag evt. et kig på vores kunder og cases her.

Hvad får du?
Du må nok forberede dig på at skulle løbe stærkt, for konsulenterne kommer til at vente utålmodigt på, at du tjekker indbakken første gang. Men. Bare rolig, vi skal nok sørge for at sætte dig godt ind i tingene først. Vi har haft mange praktikanter gennem tiden, og den første tid kommer du på et introduktionsforløb, hvor du møder alle konsulenterne til en snak om de forskellige discipliner i kommunikationsbranchen, dine spidskompetencer, dine udviklingsområder – og hvor du kan snuppe en kop kaffe, inden det hele går løs.

Du får erfaring med:

  • Pressemeddelelser
  • Pressekontakt
  • Kontakt til influenter
  • Sociale medier
  • Monitorering af medier
  • Analyser og præsentationer
  • …vi hører gerne, hvad du vil prøve af?

Med andre ord får du et solidt indblik i det daglige arbejde med PR, kommunikation og strategier.

Hvem er du?
Du er bachelor- eller kandidatstuderende med en relevant studiebaggrund fra fx journalistik, kommunikation, medievidenskab, statskundskab, retorik eller dansk – relevant erfaring fra studiejob eller frivilligt arbejde er et plus, men det er ikke afgørende.

Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at prøve de ting af, du har lært på studiet. Derudover leder vi efter en god, selvstændig skribent, der trives med korte deadlines og som ikke er bange for at ringe til journalister for at trænge igennem med vigtige budskaber.

Det trækker heller ikke ned, hvis du er typen, der godt kan finde på at blive hængende til en øl i fredagsbaren eller er frisk på at tabe stort i bordfodbold en gang imellem – tjek evt. vores Instagram for at få et bedre indblik i, hvordan hverdagen hos Holm ser ud.

Lyder det godt? – så se her:
Fedt du stadig er med! Her kommer lige det praktiske, kort og godt:

  • Praktikken er på 37 timer om ugen og varer typisk fem til seks måneder – men vi tilrettelægger gerne efter særlige krav i din studieordning.
  • Din praktikperiode begynder den 1. februar 2020 eller hurtigst muligt herefter.
  • Praktikken er lønnet.

Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt til:
Sofie Dalgaard, sd@holm.dk

Vi afholder samtaler løbende, så skriv til os hurtigst muligt.
Vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet den rette.

Følg os på vores sociale medier