Her finder du dugfriske tal om danskernes medieforbrug

Her finder du dugfriske tal om danskernes medieforbrug Hvor meget TV ser danskerne hver uge? Er deres brug af Facebook egentlig faldet lige så meget, som vi tror? Og hvad bliver næste års store digitale trend?

Holm Kommunikation søger praktikant til foråret

Tilbring et semester i virkeligheden: Holm Kommunikation søger ny praktikant. Har du overvejet af blive rådgiver i kommunikationsbranchen? Nu har du muligheden for at prøve, hvordan det er at arbejde strategisk med kommunikation, PR og Public Affairs hos et af landets førende kommunikationsbureauer.

Holm Kommunikation opruster med ny digital konsulent

Holm Kommunikation opruster med ny digital konsulent. Kommunikationsbureauet Holm Kommunikation har ansat Katrine Villarreal Villumsen som ny digital konsulent. Hun har tidligere arbejdet som selvstændig rådgiver for bl.a. Dong (nu Ørsted) og Bolius og som digital journalist i DR Nyheder og på Berlingske. Hun fortsætter som SoMe-analytiker for Kongressen.com og bliver en del af bureauets […]

Hövding vælger Holm Kommunikation

Efter en større pitch tidligere på året er vi blevet valgt som PR-bureau af den svenske producent af airbag-cykelhjelme, Hövding. Hövding oplevede sidste år en vækst på 211 pct. og har særligt taget de cykelglade Københavnere med storm.

Holm søger piccoline til barselsvikariat

Holm søger piccoline til vikariat med start hurtigst muligt. Vi er et PR- og kommunikationsbureau, der bor i lækre og nye lokaler ved Søerne i København. Vores dygtige konsulenter hjælper danske og internatonale kunder med alt fra mediehåndering, sociale medier, videoproduktioner og kommunikationsrådgivning. Vi er en ung og talentfuld gruppe på ca 20. medarbejder, der […]

Holm Kommunikation søger praktikant til efteråret

Holm Kommunikation søger praktikant. Vil du prøve kræfter med virkeligheden og strategisk kommunikation hos et af landets førende kommunikationsbureauer? Så er du måske vores nye praktikant til efterårssemestret 2019. 

Holm Kommunikation nomineret til to priser for VR-kampagne

To nomineringer for vores VR-kampagne. Vores VR-kampagne for Sikkerhedsstyrelsen er blevet nomineret til SABRE Awards og årets kampagnepris til KOM19.

Holm Kommunikation henter Adobes nordiske kommunikationschef

Holm Kommunikation henter Adobes nordiske kommunikationschef. PR-bureauet Holm Kommunikation har ansat Jes Schyum, der kommer fra en stilling som nordisk kommunikationschef hos Adobe. Han bliver en del af seniorgruppen hos bureauet, hvor han skal bidrage med sin store erfaring og viden om digital marketing, IT og kreativitet.

Holm henter pressechef for verdens bedste cykelhold

Holm Kommunikation henter pressechef for verdens bedste cykelhold. Holm Kommunikation opruster og tilføjer Mark Ellegaard som led i bureauets digitale og kreative satsning. Han kommer fra en stilling som pressechef for verdens bedste cykelhold, det belgiske mandskab Deceuninck – Quick-Step.

Sennheiser vælger Holm Kommunikation som nordisk leadbureau

Sennheiser vælger Holm Kommunikation. Holm Kommunikation skal hjælpe det førende tyske audio-brand Sennheiser med at styrke sin position i Danmark inden for både livsstil og lydudstyr til professionelle.

Holms VR-kampagne vinder Digital Communication Awards

Holms VR-kampagne vinder Digital Communication Awards. Vores VR-kampagne om fyrværkerisikkerhed er blevet belønnet med den europæiske pris Digital Communication Awards

OnePlus vælger Holm Kommunikation som dansk bureau

OnePlus vælger Holm Kommunikation. Holm Kommunikation skal hjælpe den fremstormende kinesiske smartphone-producent OnePlus med at styrke sin position på det danske smartphone-marked.

Holm søger piccoline til barselsvikariat

Holm søger piccoline til barselsvikariat med start januar 2019. Vi er et PR- og kommunikationsbureau, der bor i lækre og nye lokaler ved Søerne i København. Vores dygtige konsulenter hjælper danske og internatonale kunder med alt fra mediehåndering, sociale medier, videoproduktioner og kommunikationsrådgivning. Vi er en ung og talentfuld gruppe på ca 20. medarbejder, der […]

Holm Kommunikation søger praktikant

Holm Kommunikation søger praktikant. Vil du prøve kræfter med virkeligheden og strategisk kommunikation hos et af landets førende kommunikationsbureauer? Så er du måske vores nye praktikant til forårssemestret 2019. 

SAP vælger Holm som dansk bureau

SAP vælger Holm Kommunikation som dansk bureau. Holm Kommunikation skal hjælpe SAP med at positionere sig i Danmark på tværs af platforme og forretningsområder.

Holm Kommunikation søger kontorelev

Holm Kommunikation søger kontorelev. Vi er et PR- og kommunikationsbureau, der bor i lækre og nye lokaler ved Søerne i København. Vores dygtige konsulenter hjælper danske og internatonale kunder med alt fra mediehåndering, sociale medier, videoproduktioner og kommunikationsrådgivning. Vi er en ung og talentfuld gruppe på ca. 20 medarbejdere, der hjælper hinanden og kan lide […]

Medieudviklingen 2017: Tænk før du taler!

Medieudviklingen 2017: Tænk før du taler! Flere sværger til nyhedslæsning på mobilen, Netflix galoperer videre og hver fjerde af os er på snappen hver dag. Et afbrudt flowtv-signal under Majestætens nytårstale kan dog stadig få os til at fare op på kontorstolen med digitale fakler og høtyve.

Det digitale Folkemøde 2018

Folkemødet: Mindre larm bryder lydmuren. Hos Holm Kommunikation er kreativitet og konceptudvikling de vigtigste omdrejningspunkter, når vi planlægger Folkemødet for vores kunder.

Holm Kommunikation opruster på public affairs-området med ny EU-ekspert

Holm Kommunikation opruster på public affairs-området med ny EU-ekspert. Holm Kommunikation har ansat EU-eksperten Lotta Nymann-Lindegren som public affairs-rådgiver. Lotta er ansat via Miltton Bruxelles, som er Holm Kommunikation og finske Milttons fælles Bruxelles-kontor. Lotta skal i sin nye stilling stå for public affairs-rådgivning målrettet EU fra Holm Kommunikations kontor i København.

Morgenmøde: Opnå digital succes på Folkemødet

Morgenmøde: Opnå digital succes på Folkemødet. Holm Kommunikation inviterer til morgenmøde om organisationers muligheder ved digital tilstedeværelse på Folkemødet.

Holm lancerer netværksappen Mingla på Folkemødet

Holm lancerer netværks-appen Mingla på Folkemødet. Mingla er erhvervslivets svar på Tinder, hvor man kan swipe til højre eller venstre, indtil man finder det helt rigtige match. Holm Kommunikation lancerer Mingla på Folkemødet for at gøre det nemt at netværke med de helt rigtige mennesker. Netværks-appen Mingla skal gøre det nemt at netværke, og hvilken […]

Tre skridt mod fokuseret digital tilstedeværelse

Tre skridt mod fokuseret digital tilstedeværelse. Vi er alle digitale på den ene eller anden måde i dag. Du er i hvert fald digital. For du læser det her blogindlæg på enten din smartphone, computer eller tablet. Du læser med her, fordi du er faldet over Holm Kommunikations digitale nyheder, og du læser videre fordi […]

Sådan arbejder du med Influencer Marketing i PR

Sådan arbejder du med Influencer Marketing i PR. Sidder du som PR- eller kommunikationsansvarlig, så finder du her ud af, hvordan du bidrager til arbejdet med influencers for din virksomhed eller dine kunder.

Vi er nomineret til Europas største PR-pris. Igen

Vi er nomineret til Europas største PR-pris. Igen. Vores kampagne “Danmark har brug for flere hackere” for spilvirksomheden Ubisoft skabte stor opmærksomhed og er nu blevet indstillet til en Sabre Award i kategorien Bedste Nordiske Kampagne.

Sociale medier: Strategien skal på plads

Strategien for sociale medier skal på plads. Undgå værdiløs digital tilstedeværelse på sociale medier, og det begynder med, at man har sin strategi for sociale medier på plads og forankret på tværs af virksomheden.

Influencer marketing: Undgå Forbrugerombudsmandens hammer

Influencer marketing: Undgå Forbrugerombudsmandens hammer. En ny markedsføringslov strammer op på samarbejdet mellem virksomheder og influencers. Det skal blive nemmere for Forbrugerombudsmanden at bevise, når der er tale om skjult reklame.

Fem pointer vi kan lære af fra Medieudviklingen

Den seneste udvikling i danskernes digitale vaner. DR har netop udgivet deres årlige rapport om udviklingen i danskernes brug af elektroniske og sociale medier. Vi har kigget rapporten igennem med kritiske PR-øjne og fanget de mest interessante tendenser.

Hvad kan vi lære af danskernes digitale vaner

Danskernes digitale vaner i 2016. Danmarks Statistik har udgivet en oversigt over danskernes digitale vaner i 2016 hvor der kigges på de sociale mediers udvikling. Hvad kan vi bruge statistikkerne til set fra et PR-bureaus perspektiv? Vi har samlet fem punkter, vi kan lære noget af: 

Influencer marketing: Troværdighed er nøglen

Influencer marketing: Troværdighed er nøglen. Det er ikke nødvendigvis størrelsen, men ”gørelsen”, og det gælder også influencer marketing. Dermed bevæger vi os fra influencer marketing til influencer PR, mener Mads Keilberg Johansen, digital chef hos Holm Kommunikation.

Key learnings fra Web Summit

Key learnings fra Holm til Web Summit. Amalie og Mads har været til Web Summit i Lissabon for at blive klogere på noget af alt det, vi laver til dagligt. De har samlet en masse viden sammen, som I her kan få et indblik i.

Vi skifter postnummer!

Vi skifter postnummer! Fra mandag den 14. november bor vi i nye, flotte lokaler i Ryesgade ved Søerne.

Holm ansætter ny digital chef

Holm ansætter ny digital chef. Vi opruster vores digitale forretning og har pr. 1. september ansat Mads Keilberg Johansen som digital chef. Han kommer fra Geelmuyden Kiese og skal hjælpe os med at sikre en 360 graders digital forankring hos vores kunder.

Folkemødet: Holm sætter fokus på politikerne

Folkemødet: Holm sætter fokus på politikerne. Igen i år afholder Holm debatten “Kender du politikertypen?”, hvor du kan møde Søren Espersen (DF), Uffe Elbæk (Alternativet), Søren Søndergaard (Enhedslisten) og Zenia Stampe (RV). 

Holm vinder Europas største PR-pris

Holm vinder Europas største PR-pris. Vores kampagne #GivBlodForBloodborne for Sony PlayStation vandt en guldpris ved Sabre Awards, der er verdens største prisuddeling for PR-branchen.

Holm nomineret til en Sabre Award

Holm nomineret til en Sabre Award. For anden gang på tre år er Holm Kommunikation nomineret til en Sabre Award for vores arbejde med Sony PlayStation.

Holm opruster med ny konsulent

Holm opruster med ny konsulent. Malene Laustsen Blædel, 31 år, er pr. 1. april 2016 ansat som konsulent i Holm Kommunikation A/S. Malene har erfaring fra forskellige grene af kommunikationsfaget og kommer fra en stilling som Web- og Kommunikationskonsulent i lægemiddelvirksomheden Meda A/S. Her strakte hendes arbejdsområder sig over PR og kommunikation på digitale og […]

Holm Kommunikation indvier nyt kontor i Bruxelles

Holm Kommunikation indvier nyt kontor i Bruxelles. Holm Kommunikation har sammen med Miltton åbnet Miltton Bruxelles, et nyt Public Affairs-bureau i Bruxelles. Sammen med 250 nordiske forretningsforbindelser, rådgivere, embedsmænd og politikere holdt vi åbningsreception onsdag d. 27. januar i bureauets nye lokaler, der ligger et stenkast fra EU-kommissionens hovedsæde i Berlaymont-bygningen.

Tre unge profiler til Holm Kommunikation

Tre unge profiler til Holm Kommunikation. Holm Kommunikation har pr. 1. januar 2016 ansat tre unge profiler som hhv. projektleder, projektkoordinator og praktikant.

NEXT Partnership vælger Holm Kommunikation

NEXT Partnership vælger Holm Kommunikation. Holm Kommunikation skal hjælpe Danmarks første offentligt-private partnerskab inden for sundhed, NEXT – National Experimental Therapy Partnership, med at bringe Danmark i førerposition inden for tidlige kliniske lægemiddelforsøg.  

Tre nye partnere i Holm Kommunikation

Tre nye partnere i Holm Kommunikation. Holm Kommunikation udvider sin ejerkreds med tre nye partnere. Skiftet er med til at styrke bureauets rådgivning inden for kerneområderne PR, Public Affairs og sociale medier.

Bliv hørt på Folkemødet 2017

Bliv hørt på Folkemødet 2017. Folkemødet er en unik begivenhed, og du kan sammen med Holm Kommunikation skabe den helt særlige platform, som giver dig og din virksomhed mulighed for at blive hørt og netværke blandt toppolitikere, organisationsfolk og embedsmænd.

Nyt nordisk Public Affairs-bureau i Bruxelles

Nyt nordisk Public Affairs-bureau i Bruxelles. Holm Kommunikation udvider nu virksomheden med et kontor i Bruxelles som en del af et nyt nordisk Public Affairs-bureau. Kontoret, Miltton Brussels, er et joint venture med andre nordiske PR-bureauer.

Nickelodeon vælger Holm Kommunikation som dansk bureau

Nickelodeon vælger Holm Kommunikation som dansk bureau. Den globale mediekoncern Nickelodeon har valgt Holm Kommunikation som sit danske PR-bureau. Samarbejdet skal styrke Nickelodeons position på det danske marked via integrerede kommunikationsløsninger i sociale og traditionelle medier.